sinisa1979
Član
E to i ja govorim ali izgleda nemam kome....Blesava godina skroz,zito je konstantno radilo,potrosilo je sve zalihe i pocelo da jenjava...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E to i ja govorim ali izgleda nemam kome....Blesava godina skroz,zito je konstantno radilo,potrosilo je sve zalihe i pocelo da jenjava...
Pšenicu uvek prihranjujem sa ureom i to jednom .U zavisnosti od vremenskih prilika ovu operaciju obavljamo uglavnom u februaru.
Do sada nikada nismo prešli 120 kg/kj uree.Gde su predusevi povrće ili lucerka količina uree je znatno manja.Radimo folijarno prihranjivanje sa ureom u vreme tretiranja od korova u količini 10 -15 kg /kj.
Covek iz mog mesta mozda ga neko i zna Zivota Regan,ima zemlju u Karlovcicu,on je na jecam bacio posle N. Godine,eno jecam poludeo.,nemozes poznati jecam.
Blesava godina skroz,zito je konstantno radilo,potrosilo je sve zalihe i pocelo da jenjava...
Prošle godine uglavnom 40 kg na prskalicu od 450 litara.
sad ovi veliki minusi ,samo da to ne naskodi nekako prihranjenoj psenici.
ja sam svoju prosli tjedan prihranjivo.
Nema ni malo oprljene lisne mase.Da to nije malo puno 10-15kg po kj.Da nema malo oprljene lisne mase na pšenici.
A sta kazes za tabelu koju sam ja postavio,mpze cak do 30% u zitaricama .Podaci iz KutineDa to nije malo puno 10-15kg po kj.Da nema malo oprljene lisne mase na pšenici.