cika_jova
Član
ја ћу ићи са уреом, али мислим да је још рано, сачекаћу док не најаве отопљавање, сигурно још 20ак дана, а можда и више
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Indentična situacija kao kod mene i moja preporuka ti je 150kg/ha ureje za par dana i onda početkom marta AN-SAN-KAN sa otprilike 100kg/ha.Pšenica voli više prihrana ,a trošak nije nešto velik.Pozdrav svima, ja razmisljam za sl. vikend da bacam ureju, a posejan je apach prva reprodukcija i predsetveno je baceno oko 200Kg 3x15 po ha. A zanima me shta mislite o tome da sve obavim u jednoj prihrani sl. vikend
sa 200 ili 250 kg ureje po ha ili da to smanjim na jedno 150 kg pa da posle u martu bacam kan, an..
hoce li to onda biti puno bolje ili moze i od jednom
Hoce da bude prvi u selo,da selo prica...ako moze objasnjenje zasto si isao bash sa san-om..tj. zar 1. prihranu nije bolje ici sa ureom? Jel to zbog kiselosti/baznosti zemljishta ili...