Ma sve si ti u pravu ako imaš ugovor sa Bogom a šta se dešava ako kiše nema narednih 1-2 meseca a to je sad ništa čudno, prošle godine kod nas ceo mart bez kapi kiše a u februaru par litara i tad razbacim svu količinu od jednom i super a sad imam veće potrebe za prihranom (po n-minu) i razdelio sam na 2/3 prvi put i 1/3 drugi put a sobzirom kavo je stanje sa padavinama možda sam trebao sve odjednom ali no.Ne treba se slepo držati saveta stručnjaka (svaka njima čast, poštujem struku), valda ste nešto i sami naučili (iskustvo), morate racionalno da procenjujete situaciju, nema više ono tipa "ma mora da padne kiša jednom" ali džaba ako je kasno ili još jedna "traži tamo gde si izgubio", to bilo nekada kad je Bog išao po zemlji, primer preprošle godine loše rodila soja (oko 1000kg po kj), ajd loša godina, prošle još lošije (620kg po kj) e sad nek je seje ko hoće ja neću pa nek bude 4-5 tona po ha, ako nje bude toliko biće i kukuruza 12-13t po ha, ovo je moje mišljenje i ne mora da znači da sam u pravu i ne treba niko da ga posluša, uzdam se u svoje iskustvo i procenu pa kako bude, "spremam se za najgore a biće kako bude"moj moto.