Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Saucesce kolega.Čika Aco @ACA RAIC , šta ću kad je žena diplomirani inženjer fitomedicine.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
To sam dobio gratis razbacivanje djubriva u zamenu za video snimak. Veliki fendt i rasipac nisu moji.Au Dobrice, svaka čast. Kod tebe ne zna se šta je veće, jal traktor, rasipač, džambovke, njiva...
Stalne tragove imam uradjene na 8m jer mi je tolikog zahvata prskalica i prskam fergusonom. U iste tragove se uklapa i onaj moj mali rasipac. Na rasipacu mislim da je zahvat podesen na 18m i zato se ne uklapa sa tragovima. Da prvo smo u krug opisali parcelu pa onda prohod do prohoda po navigaciji vozili.Dobrice vidim da koristiš navigaciju a imaš već stalno tragove? Zbog čega ti treba navigacija za ovu operaciju? Negde si išao i između dva stalna traga i ponovo razbacao đubre. Zbog čega? Ovo što si išao popreko po leniji je verovatno zbog toga što isključuješ rasipač dok savijaš.