nikola ilic
Član
Gume zadnje 380/85-34 ili ti 14,9-34 a prednje 13,6-24.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel imaš informaciju dali opština kod vas placa nekom ravnanje puteva? Trebalo bi da bude licitacija.Ovim redosledom ćemo i mi ići. Za sutra zakazano ravnanje puteva, videćemo koji će odziv biti. Još malo kad prosuši moće da se zatvara brazda. A prehrana neka čeka kišu...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ako sam razumeo dobro, ja bi da se nadovezem, stric je tako isto pola njive djubrio po analizi, pola po svom.. gde je analizirano rodilo skoro tona manje psenice.Mi radili analize ranije dok mi je bio otac živ, nije trebalo da se da fosfora i kalijuma po analizi, tako smo i uradili, pa smo imali tačno k... kukuruza na njivama na kojima nismo bacali jesenje đubrivo.
Ja cu cekati do polovine marta sa ureom u psenici neku dobru kisu...Do kada cete najkasnije cekati sa ureom, s obzirom da nema kise ni u najavi?
Zajebu se ljudi pa rade analize nakon sto bace osnovno djubrivo pa hoce sonda da pokupi zrno djubriva i bude haos ondaДругар радио анализу и једну њиву да их провери узорак подели у две кесе и различито означи, један узорак није требало зрна вештака, а другу је требало нешто грдило да се баци. Ај сад им ти веруј у њихове анализе.
Рађено пре прихране никакав вештак није бацан, а радио је редовно анализе нешто је посумњао и читао да не раде добро и ајде да их провери.Zajebu se ljudi pa rade analize nakon sto bace osnovno djubrivo pa hoce sonda da pokupi zrno djubriva i bude haos onda
I ja sam jedne godine tako prošao uradio analizu i rekli mi kako ima svega dovoljno da ništa ne treba bacati a njiva nije videla veštaka još suncokret bio pre togaДругар радио анализу и једну њиву да их провери узорак подели у две кесе и различито означи, један узорак није требало зрна вештака, а другу је требало нешто грдило да се баци. Ај сад им ти веруј у њихове анализе.