Sta treba od dokumentacije? Pisao sam vec ali mi nisu odgovorili u "Analizi zemljista" .U četvrtak nosim zemljište na analizu u Vrbas da vidim hoće li oni uraditi kako treba. Ako ni oni ne urade kako treba onda nema više smisla se zezati sa njima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta treba od dokumentacije? Pisao sam vec ali mi nisu odgovorili u "Analizi zemljista" .U četvrtak nosim zemljište na analizu u Vrbas da vidim hoće li oni uraditi kako treba. Ako ni oni ne urade kako treba onda nema više smisla se zezati sa njima
Ne treba ništa od dokumentacije. Samo na jedan papir napišeš tvoje podatke, broj parcele, predusev... i to im predašSta treba od dokumentacije? Pisao sam vec ali mi nisu odgovorili u "Analizi zemljista" .
Mene to nikada nisu pitaliA zasto pitaju kad se odnese analiza cime je djubreno i koliko,kao i predusevi ?.Ako im kazem 1 tona mapa ,hoce napisati ima fosfora u suvisku lol ?.To mi nikad nije bilo jasno,moje je da im donesem uzorak za analizu a cime sam djubrio,predusevi ,to ne bi trebalo da ih zanima uopste ,nek urade analizu i nek kazu cega ima i koliko.
Nesto se najavljuje na prognozama za cetvrtak na petak, e sad jeli greska videcemo vec sutra i prekosutra da li skidaju to ili ostavljaju...Kod nas 7 dana bez kiše, tako da se prihrana odlaže do daljnjeg...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
План је 2 х по 100 кј, ако успем наштелати Дондера баш толико...Po koliko ana?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока