daner
Član
Datum prihrane je kad kisa padne a ne kad ste bacili!
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ti se bolje pokazala urea krajem trećeg mjeseca, drži se toga i zanemari kako rade drugi. Ja bih na tvojem mjestu ipak napravio probu kan (an ili san) početkom vegetacije i nakon toga urea kako ti se pokazalo najbolje do sada. Ne moraš cijelu površinu na taj način., baci kan na jedan manji dio. Jednu ili dvije vreće od 25 kg se može i rukom razbacati. To je mala investicija, a barem ćeš se uvjeriti ima li koristi.Da da dobro si razumeo, ali kod nas svi bacaju ureau u februaru ili krajem februara. Poenta je da mi se bolje pokazalo jedno bacanje nego 2 ili 3 cepkanja....dok knjige kazu bas drugo
Apsolutno, mogao bih to probati na jednom kj i videti razliku bas...hvala na savetima kolegaAko ti se bolje pokazala urea krajem trećeg mjeseca, drži se toga i zanemari kako rade drugi. Ja bih na tvojem mjestu ipak napravio probu kan (an ili san) početkom vegetacije i nakon toga urea kako ti se pokazalo najbolje do sada. Ne moraš cijelu površinu na taj način., baci kan na jedan manji dio. Jednu ili dvije vreće od 25 kg se može i rukom razbacati. To je mala investicija, a barem ćeš se uvjeriti ima li koristi.
Taj sumpor treba npr belom luku. Dobra formulacija za lukove....Glupava je formulacija jednostavno.
Ni psenici ni kukuruzu nije potrebno toliko sumpora.