Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam 5 parcele Aneri LG,prihranjen u januaru po snegu,na 5-oj parceli je ubačena Anapurna ,ona je dobila po tamburi i na toj parceli je i Aneri malo dobio (puno manje od Anapurne).Na ostale 4 parcele Aneri je baš lepo zdravo zelen.E sad ja mislim da je jadac što su te 4 parcele sejane u orano kukuruzište a ova u tanjirano,verovatno je deo i sortna odlika,ali mislim da nema veze sa vremenom đubrenja.Da li je istina da pšenice koje su prihranjene po snegu nisu požutile?
Ja ne vidim slike ,da li ih ima ?Isto celule, mnogo losiji, sa dosta misijih okolista trovano 2 puta do sada i dalje ih ima, manje ali ih ima...
Jel ovo prva prehrana ili već druga? Treba paziti sa vremenskom prognozom, i za ovaj vikend su kod mene najavljivali kišu na sva zvona, pa na kraju ni k nismo dobili...Ja ci od nedelje bacati aminosulfan,neku kisu javljaju za sledeci vikend
Najjednostavnije rečeno, An koristiš na baznim zemljištima pošto podiže kiselost a Kan na kiselim pošto smanjuje kiselost. Nadam se da razumeš.Kod mene u trgovinama ne drže AN. Volim se informirati i evo pitanja. Koje su prednosti i nedostaci u odnosu na KAN, odnosno za što je koji primjeren?