Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Citajuci kolicine primenjenih djubriva zakljucio bih da svi malo 'stroje' potrosnju u odnosu na proslogodisnju.
Ne malo bice ustrojeno mnogo,pa kako nam bude.Kakvu nam igranku spremaju nece se ni ovo malo isplatiti.
Livona prodaje neke testere za nepunih 500 eura.Drugar ce kupiti pa cemo ga koristiti pre druge prihrane.[/QUOTE
Ne malo bice ustrojeno mnogo,pa kako nam bude.Kakvu nam igranku spremaju nece se ni ovo malo isplatiti.
OTE]
Za koji prinos je racunata ta preporuka ?
Ne mora da znaciPa vidi se iz analize da je od 8,5 do 10t, zavisi koliko uzmes da psenici treba azota po toni od 20 do 25kg/N.
Ni meni nije jasno,sinoc nije bilo vremena,pa moram sutra-prekosutra direktni kontakt sa profesorom da ostvarim oko preporuke djubriva,ova se ni meni ne svidja.Ne razumem tu matematiku, nisam strucan.
Slavko, North, Dragane ako znate hajde mi je izlozite.
Imas trenutno 30, dodao si sa jeseni oko 40 i oko 40 se mineralizovalo(od toga je nesto jos u zemlji, a nesto u psenici ), dodaces jos oko 160. ukupno preko 250kg/N
I kako sad na 7t ???