Prihranjivanje pšenice

Jel neko video ovakav metod prihrane psenice?

10014882_625449264197706_2098890118_o.jpg

1800015_625449310864368_1168766559_o.jpg

1800092_625449287531037_740392136_o.jpg

dok sm bio klinac velika imanja su ovako prihranjivala psenicu sa ovakvim utovarom pre 40god

Prosle godine zadruga u Aracu je tako prihranjivala psenicu. Rit je bio pod vodom dugo,posle aprilskih kisa i snega. Lepo je videti da se tako radi jos uvek.

A i mi smo teli sve od jednom, ali smo se u poslednjem trenutku odlučili da razredimo 2x po 100 kj. Ovu drugu ćemo sutra ili u subotu.

Pravo kažeš. I mi ćemo drugu, pa šta joj Bog da.

----------------------------------

Danas smo odradili i drugu prihranu sa 100 kg/kj Sana, i to je to što se tiče pruhrane za ovu godinu. Sada slede zaštite od bilesti i korova.

Poslednja izmena:
Danas urađen jedan deo parcela.Ostalo za sutra još 10 k.j.Imam i slika ali mi se pokvarila komora za izradu istih pa će malo kasniti.

Mnogo hvale Amosulfan u jednoj zadruzi , informacija iz prve ruke da ga je mnogo kupljeno za prihranu psenice u Teleckoj i okolini.

I ja danas odradio prvo prihranjivanje.Poslusao preporuku analize i bacio KAN.Bice dobro ako bude malo kise nocas ili sutra

Sto se tice KAN-a,(ako nekog zanima) kakav mu je sastav,da li je stvarno ono sto pise,ne znam,jer nemam kako da ispitam,a pre nekoliko dana sam ubacio malu kolicinu ovog djubriva u vodu i sutradan sam video da se sve istopilo.Nije bilo ni prasine,sto se vidi na ciklonu na slici na kraju bacanja.

Svi ga hvale,a niko nikakve konkretne rezultate nema...videla zaba da se konj potkiva....
Od kada se on koristi, pa da mozemo videti da li ima rezultata?:sta:
Inace, mi smo danas prihranili AmoSulfanom. U zadruzi gde uzimamo na odlozeno nije stigao An, pa smo uzeli ovo. Mogu da kazem da je na oko jedno od najcistijih djubriva koje sam video, bez prasine i grudvica.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh