kroka
Banned
Nisam nesto pametan ali moja zapazanja su da ovaj neki Amosulfan po paprenoj ceni ima samo 20% azota,pa to je slabije i od KANa,zasto bi kupovao to kad mogu za te pare da dobijem duplo vise duplo jace UREje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kazu da kad je elixir usao u zorkine pogone da je pronasao ogromnu kolicinu sumpora,a taj se sumpor mora negde utrositi.Cemu sumpor odjednom obavezan,to ranije nije bilo u djubrivima pa su prinosi bili rekordniji.Vreme ce pokazati ali mislim da je ovo u vezi amosulfana neka vrsta marketinskog trika sto ce vreme pokazati.Koliko si placao Amosulfan?
U vezi sa pacevackim kanom. Ja sam ga bacao u prvoj prihrani 250 kg /ha u ddžakovima od 50 kg. Kvalitet katastrofa, unutra je bilo svega i svačega a najgore su okamenjene grudve koje je nemoguće razbiti. Prašina katastrofa sve belo peče po ustima i nosu.
E drugu prihranu pre neki dan isto pančevački kan ali 25 kg vreće 150 kg /ha, kkao da nije isto djubre. Nijedna grudvica lepe granulice nema prašine. Extra djubre već se otopilo
Ma ima sumpora ali nema kise.Sumpor je ranije padao u kiši a sada ga navodno nema jer nema tolko zagadjenja atmosfere raznim izduvnim gasovima .
Bilo je u djubrivima i onda ali nije bilo deklarisano!!Cemu sumpor odjednom obavezan,to ranije nije bilo u djubrivima pa su prinosi bili rekordniji.Vreme ce pokazati ali mislim da je ovo u vezi amosulfana neka vrsta marketinskog trika sto ce vreme pokazati.Koliko si placao Amosulfan?
Nisam te razumeo za sta bacam pare?Bacaš pare.