Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neverujem da su od prošle godine,nije bilo grudavo.
Nisam znao vidis.nije to prasina to je krec..
Lako je vama kad imate nove i to prohrom-plasticne rasipace, zato nema nista na njima Ovi nasi matori po 20+god. se bele sa pancevackim vestakom.ivan-sakule- Isti rasipac kao moj i isto tako cist iako baca vestak ceo dan...
Ja kad sam bio da kupim SAN kazu da vise ence da pakuju u dzakove od 50kg,sta ja znam zbog nekog evropskog standarda... Mozda su me samo tako slagali jer nisu imali po 50kg ali meni pravo da vam kazem vise odgovaraju po 25kg laksi su i nema bolova u ledjima posle celog dana razbacivanja....
Ali su mi ipak dali jedno 20 dzaka i po 50kg za koje sumnjam da su proslogodisnji po dzakovima sudeci!!!!
To su te slagali.U Azotari Pancevo se i dalje pakuje po 50 kg,a i po 25...sva djubriva.
A kad bi je ti kombajnirao u Maju.Zhelim da uradim drugu prihranu sa 100kg/h AN ali u najavi nema kishe.Da bi cekao kishe negde 25 marta vecj bi bilo kasno psenica bi prerasla.Pitam za savet da bi bacio sad a ne padne kishe imalo li bi efekat.psenica je vecj negde 30-35cm visine