Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Buni me ovo pregoreli stajnjak uvek.. Ne znam da ocenim i procenim , da li je stajnjak koji je stojao godinu dana ok ?
Ja sam danas poceo da razbacujem jednu prikolicu koju sam dovukao , nekih 6 vila idem oko sadnice i deluje mi bas bas dobra kolicina, uglavnom je stajnjak onako taman i nije mokar, ali ima nekih gomila bas vlaznih `svezih` , da li to moze da smeta ili ne ?
Koliko lopata pepela odprilika treba po stablu u punom rodu da bi imalo nekog veceg efekta?
Ljudi tako rade prvenstveno jer stajnjaka nema, drugo cena od 50 eura za nešto što prospeš oko 150 sadnica ako ćeš dobro da nađubriš nije tako mala jer za tih 150 potrošiš eventualno džak veštaka od 1200 dinara.
Drugo, veštačko je brže dostupno biljci.
U principu najbolje je kombinovati, mada ja nisam ljubitelj veštačkog kad sam video par emisija, ali mislim da ako se vodi računa o količini, vremenu primene i načinu đubrenja (lepo se posoli naokolo a ne sve u mesto), veštak treba koristiti. Stajsko pored NPK i mikroelemenata dobro dođe i za aerifikaciju zemljišta, kao i sadržaj humusa i ostalo...
Ја сам прегорео стајњак у ПКБ-у плаћао 1,94 Дин./Кг. са ПДВ-ом. Вештак не користим, само летос фолијална прихрана.
Ево овде: 44.936249, 20.482182 Превоз мораш да нађеш сам. Мени није требало пуно, само за рупе зе нове саднице, па сам избацио задње седиште и товарио у џакове.Gde se tačno to nalazi, ima li neko da nudi prevoz, tj imaš li "ključ u ruke" kombinaciju, okrenem telefon, stigne mi đubrivo i platim ili bar nešto između?
Пре неки дан сам читао да кад га помериш са места где је превирао треба да га одмах разбацаш и заореш или фрезираш... у супротном већ после 4 дана стајања изгуби 50% своје вредности.po mome iskustvu stajnjak ako se ne zaorava u jesen najbolje je izneti ga na njivu da tamo na gomili prelezi do proleca
Пре неки дан сам читао да кад га помериш са места где је превирао треба да га одмах разбацаш и заореш или фрезираш... у супротном већ после 4 дана стајања изгуби 50% своје вредности.
Не знам где сам прочитао ал' ево нашао сам на другом месту:Kako ljudi premeštaju stajnjak sa jednog mesta na drugo,da bolje i brže prevri?
Po toj logici, ako ga prevrnu sa jednog mesta na drugo..i tako nekoliko puta u toku godine, onda taj stajnjak na kraju nema nikakvu vrednost?