Gorski Car
Član
Kako se stajnjak bude razgradjivao u zemljistu, budj ce polako nestati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
И ја исто, јуче. Остало око 40% на површини. Имам дизел култиватор и обртни плуг ал' то је грдна зајебанција. Мораћу да размотрим варијанту пелетираног стајњака.Izvukao sam stajnjak u vocnjak i presao motokultivatorom dva puta i taj stajnjak nije sav otisao u zemlju
Ajde i ja da priupitam nesto .. Izvukao sam stajnjak u vocnjak i presao motokultivatorom dva puta i taj stajnjak nije sav otisao u zemlju ,vecina jeste (dubuna nije neka.. ) ,a ovo sto je ostalo gore je onako pomesano sa zemljom.. Da li ce tu biti nekog efekta i kolikog ? Nea nacin da ga zaorem pored voca..
Da ali zorkino je pitanje sta ima unutra i pokretnost tih elemenata je zagarantovano losa. Nece biti biljci na raspolaganju kada ti to zelis, nema zeljeni efekat. Iz tog razloga Yara kompleks ili nesto slicno....I ja sam mislio da uzmem Yara complex, ali izlazi oko 100 din.
Zorkino je 52 din
Zicaprom
Moguce da je proslogodisnja zaliha, i mene je toliko kostala Yara prosle godine.
sada je 790E tona