Preporuči film

Neki dan sam gledao na Netflix-u, a verovatno ima i da se skida i na torentima. Film je "Tinder Swindler".
Od serija "Mare Of Easttown" sa Kate Winslet.

Глед'о ББЦ-јеву мини-серију (шес' епизода) "SAS: Rogue Heroes", снимљену по литерарном предлшку, о настанку SAS-а: шибање у северној Африци, Брити, Французи, Швабе, 'Талијани, песак, жега, Каиро у позадини фронта, раскалашне вечери, циркање до изнемоглости, шпијуни и шпијунке.... Онако, интересантно, лепо снимљено, костими по ПС-у, понегде са компјутерском графиком која некако одступа од "вајба" целе серије, али може итекако да се гледа, што и препоручујем за ове кратке зимске дане. Е да, серија је заиста у духу садашњег времена: један од главних ликова, луди Ирац, кризира кроз читаву серију јер му је у првој-другој епизоди погинуо дечко.

Citam sta pises i sve reko evo da odgledam nesto,ali pred kraj ,ne hvala.Mora pedereski otpad da ubace u svaki film,seriju ,krv ti jeb... ko im to i dozvoljava....

Зорге, сцена у пустињи кад остану без горива.
Али ипак један је сер мајкл кејн и филм play.
Па се и тамо провлачи геј арапски пар.

Citam sta pises i sve reko evo da odgledam nesto,ali pred kraj ,ne hvala
Еј, гледај слободно - ипак нећеш наћи размене нежности и гурања у очи те историје, већ скапираш да су то двоје ликова у таквом односу. Просто у серији понашање лудог Ирца произилази из смрти момка му.

Odgledao je, extra je serija. Preporuka.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Tulsa king isto dobra za sada, ima 3 epizode tek al Staline odlicno glumi.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Узе ми Френк реч са тастатуре - фудбал не гледам, па сам невезано за препоруку скинуо првих пар епизода "Тулса кинга" и почео да гледам. Серија је одлична - стари гангстер, Слај Сталоне га игра, излази на слободу и шефови га пошаљу у Тулсу и ту настаје "фабула радње": он је "вајз гај" у најстереотипној представи, какви су изумрли још половином '90-их и бива смештен у америчку провинцију садашњости. ... И ја се кидам од смеха! Гледам другу епизоду и узимам слободу да препоручим серију. (y)

Nazad
Vrh