Preporuči film

Grubo je i neprimerno Fisera nazivati ludakom. On je bio genije u svetu saha, a njegov privatni zivot je samo njegova stvar kao i privatan zivot bilo koga drugoga sto je licna privatnost. Sto se tice saha sve je bilo dostupno i nista nije bilo skriveno niti zamotano.

Baš sam sinoć gledao film o Fišeru...
A pre par dana The Revenant i moj omiljeni režiser Tarantino, The Hateful Eight

Poslednja izmena od urednika:
Овај сам јуче одгледао, више сам очекивао колико су га хвалили на интернету. Мало су претерали са стварима које су га задесиле и које је преживео.

Разлика је ако раде баш баш по истинитом догађају или ако ставе да је инспирисан по истинитом догађају. Онда Холивуд зачини на свој начин. По мени има много претеривања, прича као прича није лоша.

Marsovac je dobar ali su amlo previše dodali na kraju, po knjizi samo ga pokupe a u filmu napravili cirkus na kraju.

Direkni linkovi ka piratskim sajtovima se ne trebaju postavljati ovde, mislim na pitanje kako pogledati odgovor bi bio skinuti sa torrentima. Mada se tu sad pojavio i https://www.netflix.com/rs/ koji će svašta napraviti samo dok doda prevode ili omogući da se ubace prevodi sa kompa.

Ako ja postavim link ka portalu mondo koji je postavio rang listu sa torent sajtovima sa sve linkove,dali je to kršenje pravila ovog foruma?
Pa ako neko hoće da skine film koji je (diskutabilno) piratsko izdanje jer način preuzimanja sa torenta nije u celosti nego iz delova a to nije piraterija.

Nazad
Vrh