Prelazak na XenForo

Što se tiče pravopisa, nije dozvoljeno četersko pisanje i to je dosta suzbijeno. Sad što se tiče preciznijeg pravopisa, to je pitanje pismenosti, a ošišana slova su delom pitanja i tehničke potkovanosti za promenu pisama na operativnom sistemu.
 
Ja ne znam da li je samo kod mene problem ali nece da mi ocita temu npr(kukuruz 2019) kao ocitava ocitava i na kraju pise odgovor kao mnogo je trajalo na odgovor poljoinfa eror conection . Na svim ostalim stranicama radi net savrseno. Ovo mi se desava od kad smo presli na novi forum. Ako je ovo ovako onda je stari bio super. Ovo izludi me i napustim forum(izadjem). Hvala
 
Da li još neko ima problem saotvaranjem te teme.

Koji operativni sistem koristiš i koji browser (Chrome, Firefox, Opera)?
 
Da li još neko ko koristi Chrome ima problem da mora dva puta da obavi učitavanje?
 
Ja koristim Firefox ali imam i Chrome, upravo sam probao nasumice par linkova (pocetak teme, poslednje procitano, odlazak na n-tu stranicu) i radi normalno.
 
Baneri se standarno prikazuju, ali je za goste na forumu uvedeno da se prikazuje reklama u prvoj i poslednjooj poruci na forumu. Ove reklame u poruci nisu vidljive članovima foruma.

Takođe se radi testiranje sa prikazom peklama onima koji dolaze preko mobilnih, ali je to automatizovano, pa ćemo videti rezultate za nedelju dana. Ove reklame preko mobilnih se prikazuju nasumično, prema nekom Googlovom algoritmu.
 
To je od Googla, ako se neklikne vremenom će se smanjivati i na kraju verovatno prestati. Ako se slučajno klikne, onda sledi navala. :haha:

Ovo je test od nedelju dana, pa ćemo videti da li će se sklanjati, ostaviti isto ili dodavati.
 
Da je forum ovako izgledao kada ste se prvi put registrovali, sada bi vam zasigurno smetalo da je promenjen na kakav je bio stari

Samo je stvar navike, a vidim da se neke navike mogu i vratiti u ovaj forum.

Evo u 100 kila sljiva da cete za mesec dana posecivanja i zaboraviti da je drugacije izgledao

I jel ste se navikli :)
 
Mislim da postoji drastičan pad broja napisanih poruka. Da li to može da se proveri?
 
Po meni je sad to isto.Samo što je ovaj malo ofarban i brže radi. Jedino još slike nisam probao da postavljam.Ovo ostalo je OK:ppozdrav:
 
Meni nije radilo insert image pa link do nekog sajta ali puna putanja do .jpg fajla, evo sad cu da probam sa postimage, tamo imam nalog i to je radilo.



Ovako radi, ali to nije isto kao insert image, tj postimage sajt mi nudi generisan html kod (parnjak url i img tagova) koji ja onda pasteujem ovde, tako da logicno je da radi
 
Prethodna poruka me podseti na stari problem: nakon objavljivanja posta nestaje smajli iz njega. U prethodnoj poruci sam na kraju ubacio smajli ali on se gubi i kad kliknem na krstic od prozorčeta sa smajlijima, i kad kliknem na u polje za tekst. Tj. nikako ne može da mi ostane smajli u poruci...
 
Nazad
Vrh