Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Preko tapatalk-a ne radi i dalje...Problem sa oglasima je rešen, bar bi trebalo da jeste, neka neko proba pa javi ovde.
Upravo probao i sa kompjutera i dalje nemam privilegiju da pišem u svom oglasu...!?Problem sa oglasima je rešen, bar bi trebalo da jeste, neka neko proba pa javi ovde.
Upravo probao i sa kompjutera i dalje nemam privilegiju da pišem u svom oglasu...!?
Sto ne uradite kao u wordpressu, oni đ,č,š... u URL-u promene u d,c,s isto i cirilicni URL transliteruju u latinicni i nikakav problem, gledao sam kod za to ali sam zaboravio u kom tacno falju se to nalazi, skinite srpski wordpress i za pocetak pogledajte u plugin za srpski jezik, 90% da se kod tu nalazi, zaboravio sam gde se nalazi, vec par godina ne radim sa wordpressomOvo sa prelaskom na poslednju nepročitanu poruku sa nekim latiničnim slovima u URL ne uspevamo rešiti. Jedino da se zaprati tema pa da info o novim porukama dolazi u korisnički panel, možda.
kod je kod, sve (vecina CMS-ova) je u PHP/MySql-u prekopiras kod i prilagodis za XenForo, prosto ko pasulj, kod koji ti treba je u pluginu za srpski jezik sa cirilice u latinicu, ako i malo znas PHP prilagodis ga za Xen za par minuta (i time resis brdo problema sa kvacicama i cirilicnim slovima u URL-u), ili nadji nekog ko zna PHP, fala bogu ima ih kod nas kolko ti srce zeli.....Ne koristimo Wordpress nego XenForo za forum