Prelazak na XenForo

Izvinjavam se što su i drugi članovi dukej i zektor na slici,samo sam na brzinu napravio skrinšot,..to što piše dole se dešava svaki put kad uđem na forum,i uvek moram opet da se registrujem kao korisnik

Dali mogu da se zatvore rubrike koje te ne zanimaju ? kao na primer bastovanstvo, lekovito, i sl

oktopod said:
Potvrdjujem da i meni sada radi odlazak na poslednju NEPROCITANU poruku klikom na sam naslov teme.

Radi mi za ovu temu, ali ne radi za npr temu Dunja, iako dole levo prikazuje da je link do unread.
Kod mene sada radi za svaku.Onih prvih dana nije.Ako imaš onih tema koje su podebljane moraš ih vratiti na onaj prvi način-idi na novo i onda će ti sve raditi klikom na temu da dođeš do prvog posta kojeg nisi pročitao.

Taman sam hteo da probam i vidim da radi. Mnogo je lakše i jednostavnije preko tapatalka.

Послато са SM-G900F помоћу Тапатока
Probao sam sa citatom ali vodim da ga nema, dakle taj deo nije u funkciji.

U nekim temama mogu da pišem a u nekim ne mogu .Da li treba da uradim neka podešavanja ili nešto ne valja na forumu ?

Проблем постоји и са качењем слика било који сервер да се користи слике нису видљиве и доступне једина опција је поставка линка ка слици

Опаааа....ево га и тапаток прорадио

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Проблем постоји и са качењем слика било који сервер да се користи слике нису видљиве и доступне једина опција је поставка линка ка слици
Sajt je fotkica.com i kopira se kod za forum

Користиo sam postimages.org код мене фоткица и тај код за форум не ради

Poslednja izmena:
Ма знам качио сам милион слика до сада али код мене једноставно више ништа од тога не ради

Ja nemam mogucnost odgovora u svom oglasu za dve junice ,hteo sam da napisem da su prodate ali stoji kao u kiraja-nemate privilegije da ovde odgovorite-

Nazad
Vrh