Prelazak na XenForo

Album i tapatalk za sada nerade, to će se sređivati tek za vikend.

To jeneki sistem kao što smo imali zahvaljivanje na prethosnoj verziji, uvde isto ima opcija da se neki post oceni kao dobar, ali postoje još neke stvari koje se mogu ocenjivati. Sad je to stvar do prevoda (kojeg sam kupio i nisam ja raio na njemu) zašto je neko izabrao baš fraze reagovanja i poeni, možda je to moglo i bolje da se prevede.

Posle koliko vremena poruka može da se uredi? Na staroj verziji je moglo 24 sata,a sad je to izgleda mnogo kraće?
I kako se ubacuju smajliji? Pokušao sam,piše "uneto" ali kad objavim poruku,nema ga.

Jedna me stvar nervira,na ostalo sam se brzo privikao, zašto svaki put moram da se registrujem kad udjem na forum?
Jel se još nekom to dešava?

Da, vreme za uređenje poruke je sada 5 minuta, biće vraćeno na 24 sata čim to stigne na red.

Ovo za potrebuprijavljivanja svaki put na forum nije bilo do sada prjavljeno, da li još neko ima takav problem.

Kod mene sad lepo funkcioniše stara funkcija "prikaži nove poruke od moje zadnje posete", tako što kad otvorite "Nove Poruke" u spisku tema u kojima su nove poruke kliknem samo na naslov teme. Onda me forum odmah preusmeru na prvu nepročitanu poruku u toj temi. Ne znam da li je nešto rađeno na tome, ali sad se razlikuje od pre par dana kad je identična procedura vodila samo na poslednje napisanu poruku. Sad vodu na prvu poruku pored koje stoji ikonica "novo". Pre par dana je preusmerenje na prvu nepročitanu poruku funkcionisalo preko opcije "Sta je novo", ali ovako je mnogo praktičnije.

Uzgred, nije da mi smeta što pored mog nick-a stoji "novajlija", al 6k postova zaslužuje da sam bar "član" (biblioteke :) )...

Kod mene sad lepo funkcioniše stara funkcija "prikaži nove poruke od moje zadnje posete", tako što kad otvorite "Nove Poruke" u spisku tema u kojima su nove poruke kliknem samo na naslov teme. Onda me forum odmah preusmeru na prvu nepročitanu poruku u toj temi. Ne znam da li je nešto rađeno na tome, ali sad se razlikuje od pre par dana kad je identična procedura vodila samo na poslednje napisanu poruku. Sad vodu na prvu poruku pored koje stoji ikonica "novo". Pre par dana je preusmerenje na prvu nepročitanu poruku funkcionisalo preko opcije "Sta je novo", ali ovako je mnogo praktičnije.

Uzgred, nije da mi smeta što pored mog nick-a stoji "novajlija", al 6k postova zaslužuje da sam bar "član" (biblioteke )...
Ideš na praćenje i tu su ti teme koje pratiš i u kojima si učestvovao.Kad klikneš na zadnju stranicu teme klikneš na idi na novo i dolaziš do prvog ne pročitanog posta.

Potvrdjujem da i meni sada radi odlazak na poslednju NEPROCITANU poruku klikom na sam naslov teme.

Док небуде радило са Тапаталком, мене нема.....додуше без мене се и може 😂

Meni naj vise nedostaje npr, ispod naslova ratarski usevi su bili prikazani i podforumi semenski proizvodi, ratarski usevi i cene ratarskih useva. Sada samo pise podforumi pa mora da se klikne da bi se prikazali. Isto je i za npr domaci traktori. Neznam dali to nekom smeta ali bi bilo lepo da se vrati kao sto je bilo, ako je moguce kada se uhvati vremena.

Nazad
Vrh