Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobrodošli novi! :ppozdrav:

Pozdrav, zovem se Milan, imam 30 godina. Rođen sam i živim u Beogradu, ali imam seljačke korene i veliku ljubav prema prirodi i selu. Poljoprivredom se bavim laički, iz hobija. Interesuje me organska proizvodnja i očuvanje prirodne sredine.

Pozdrav svima. Zovem se Milan, iz Sapca sam, bavim se vocarstvom iz hobija, imam zasade kajsija...

Pozdrav, zovem se Milan, studiram u Subotici ekonomski fakultet, smer argroekonomija. Inace sam iz Bijeljine i zeleo bih da steknem neka nova znanja iz oblasti poljoprivrede i mehanizacije.

Predstavio sam se kao Rale malo sam stariji od vas vecine i dosad nisam pisao mada sam vec godinu dana na forumu.Bavim se poljoprivredom iz hobija ali radim u agrobiznisu vec dvadesetak godina.Za sada mislim da je to dosta pozdrav za sve clanove Foruma.

Добар дан, добри људи!
Зовем се Светлана, рођена у граду али недавно настањена у Каони код Драгиња, општина Владимирци.
Најчвршће сам решена не само да се у град не вратим, него да се бавим искључиво пољопривредом, иако сам при крају факултета који уопште нема везе са агрономијом.
ееее сад чиме ћу да се бавим, то појма немам, зато сам на форуму, учим, слушам, гледам, читам, информишем се...
занимљиво ми звучи повртарство отвореног типа, јер у мом крају то се не ради у већем обиму, него само за сопствене потребе па и мање од тога. ако има неко да ми препоручи литературу или неки бесплатни савет на ову широку тему, слободно...на пп или мејл.
и одмах ме занима припрема земљишта за башту, па видимо се у новој теми..

Dobro vece i veliki pozdrav od Ivice iz Kule, forum pratim nekoliko nedelja pa se resio da se prijavim

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh