Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dejan , većinski vlasnik svog života ( prevalio četrdesetu ) , trenutno iz Tivta , izmedju ostalog i nutricionista .

Sasa Vasic ali ne onaj poznati pevac vec student na tehnoloskom fakultetu u Beogradu. Student - apslolvent ili jos malo pa gotovo a gde posle ne zna se. Prehranbena tehnologija je u stalnom napretku a jos sam u razmisljanjima o nekoj organskoj proizvodnji hrane i njenoj preradi. Perspektiva postoji ali su ulaganja velika a ni jedan posao nije siguran.

pozdrav svima nadimak mi je nane iz Hrvatske sadim razne kulture (ponajviše egzotične) , uz to se bavim prodajom raznih špriciva i otkupom egzotičnih proizvoda

Pozdrav svim forumasima! Zovem se Ilija i zivim u selu Ivanje, kod Prijepolja. Izmedju ostalog, bavim se i poljoprivredom, uglavnom stocarstvom. Ljubitelj sam IDF rase ovaca i od skora sam i ponosni vlasnik par grla. Imam u planu da se u buducnosti ozbiljnije pozabavim ovom rasom.

Bane Milic ili poznatiji kao Bane bumbar zbog svojih 167cm i preko 100kg. Rodom iz Despotovca a živim u Jagodini. Ljubitelj kunića i ukrasne živine a vidim da su vam ti delovi dobri.

pozdar svima..ja sam aleksandar..zivim u jednom mestu u blizini mladenovca i sitan sam poljoprivrednik,
samo za svoje potrebe..
ljudi zanimam me zasto ne mogu da ostavim poruku ili da pitam nesto na temama kao sto je svinjarstvo npr..hvala unapred

Poslednja izmena:
Pozdrav svima! Zovem se Marko, iz Novog Sada sam, imam vocnjak gde su zastupljene jabuke, breskve i kajsije...

pozdar svima..ja sam aleksandar..zivim u jednom mestu u blizini mladenovca i sitan sam poljoprivrednik,
samo za svoje potrebe..
ljudi zanimam me zasto ne mogu da ostavim poruku ili da pitam nesto na temama kao sto je svinjarstvo npr..hvala unapred
Pa zato što nemaš dovoljno postova,dobro došao na forum :ppozdrav:

Milan Stokic iz Majilovca kod Pozarevca, zvani Mixer, propali student pravnog fakulteta (dobio nadimak po liku iz domace serije). Pre 10 godina poceo da se bavim popravkom motocikala, ali posto se ne moze ziveti od jednog posla bacio sam se na poljoprivredu i popravku poljoprivredne mehanizacije.

frenki1 dolazi iz erdevika bavi se poljoprivredom i interesujega mehanizacija.

---------- Poruka napisana u 20:15 ---------- Prethodna poruka je at 19:47 ----------

kupio sam traktor t150k harkov ko ima iskustva sa njim neka se javi.

Pozdrav svima,
Eto i mene medj' vama.Ima li mesta?Zovu me Zoran, a negde i nezvan navratim.Docekah penziju i vratih se tamo odakle sam otisao pre 35 god.-na "selo moje lepse od Pariza".Meni je bas lepo a za druge ne znam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh