Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
zovem se Predrag Jovanovic i trenutno zivim u Grockoj i planiram da se vratim staroj ljubavi pcelama

Pozdrav svim na ovom forumu.Ja se zovem Aleksandar Stankovic iz Lebane,Imam malo zemlje koju obradjujem i malinjak.Odlican vam je forum !!!

pozdrav svima jasam Dejan Jovanovic iz Beske imam 15 godina i prijavijo sam se ovde da saznam malo vise o poljoprivredi posto se moji bave time...

Zdravo svima,ja sam Bane iz okoline Zvornika,Republika Srpska.Bavim se poljoprivredom i obradjujem oko 7 hektara zemlje.pozz iz RS

Pozdrav svima, ne bavim se baš sa poljoprivredom nego više iz hobija sa voćem i vinovom lozom. Registrovao sam se na forum jer ima dosta korisnih informacija a i ja imam neka pitanja.

Pozdrav svima! Zovem se Danka, poreklom sam iz Novog Sada, ali zivim u Nemackoj, blizu Hamburga. Radim u svojoj consulting firmi, a na ovaj forum sam dosla u nadi da cu dobiti par informacija koje su mi potrebne za jedan projekat

Dobar vam dan.Ja sam Vebra,širom sveta poznat po tom nadimku.Mašinski sam inžinjer i naturalizovani seljak iz sela lazarevačkog.Daklem,kao što rekoh,pošto sam "bez škole" i poljoprivredne mehanizacije i nisam zaposlen u rudniku a "školovani" kadar mi pokrao privatnu firmu,bavim se odgajivanjem čurana i kokošaka na malo,za porodične potrebe a ako pretekne žena proda rodbini i poznanicima.Osim ćuraka jako volem,što bi anika2 rekla "zdravo volem" muziku i rado je slušam. Pošto imam 60.godina moram još kasti - volem i seks i rado ga se sećam.Rodjen sam u Novom Sadu - tamo di se sav normalan svet radja.E,sad,jelte da je dosta za upoznavanje?

Pozdrav,

Aleksandar iz Bg-a. Nasledio sam nešto zemlje pa treba to malo da uredim da ne izraste šuma. Ne znam ni sam šta ću sa njom, samo znam da neću da je prodam, tako sam vaspitan.

Iskustvo sa poljoprivredom - kao klinac sam par puta krao mladi kukuruz za vatricu a jednom sam nosio rođaku sa sela vodu za piće dok je radio u njivi :). Umalo da zaboravim, jednom sam kod kuma skupljao zlatice u krompiru i davio ih u tegli sa vodom. To mi se izuzetno dopalo.

zovem se radoje milovanovic zivim u selu brežđu okolina mionice ispod divcibara.radim u p.v. stanici kao dipl. veterinar a imam 20-tak ovaca i planiram da uvecam stado.imam pozitivno misljenje o forumu mada vec mesec dana sam pokusavao da resetujem nalog i evo napokon sam uspeo .poz . svim forumasima od srca

Zdravo ja sam iz Makedonije imam nesto gusaka i pataka i po neku koku pa zelim da naucim nesto vise o tome. Moj srpski nije bas kako treba ali razumecemo se sigurno. Pozdrav svima ovo je super forum.

Javljam se iz Zrenjanina, a ovaj forum mi je zanimljiv jer imam baštu od 10 ari, gde gajim povrće i voće, amaterski, onako za dušu, iz hobija, a znanja ikad dosta.
Srdačan pozdrav za sve,
Darko

Pozdrav za sve clanove foruma, ja sam Dejan iz okoline Sapca, amaterski se bavim povrtarstvom i svaki nov savet mi je dobrodosao!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh