Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala ljudi,sto ste brinuli......eto,jos brisem poruke,istrazujem novi forum.(stari mi je bio laksi.....) pozzz

Zdravo,ja sam Ivan Jovanović iz Kosjerića imam prodavnicu prehrambene robe.Jesenas sam posadio 25 ari maline u Godljevu a pripremam još 50 ari,imam uslova i za 20 ari borovnice tako da ću posećivati najčešće ove dve teme,mada na ovom odličnom forumu možeš naći sve što te interesuje.Pozdrav svim forumašima!Ko ima problema sa krticama neka mi se javi preko poruke!

Dobar dan!
Bavim se biodinamičkom poljoprivredom, na imanju od 15ha imamo krave, svinje, koke, patke, ćurke, kuce, mace i magare Mašu. Sekretar sam Udruženja za biodinamičku poljoprivredu Srbije.

Pozdrav svima!

Pozdrav svima iz danas tmurnog Smedereva. Imam nekih 30tak ari placa čime lečim moj menadzerski stres iz Železare i to mi prilicno uspeva( najbolji je rad po oblačnom vremenu budakom ili krampom) pa sam posle krčenja bagrema i ostalih stetocina zasadio 20tak oraha i sada uzivam u plodovima mog rada.

Pozdrav svima, ja sam Ljubinko iz Ostružnice. Par godina se bavim proizvodnjom jagoda i kupusnjača, a ove godine sam proširio proizvodnju na paradajz i papriku. Nadam se dobroj saradnji sa forumašima.

Niko od novih clanova ne upisuje lokaciju jel to preslo u naviku ili cekaju da budu sankcionisani. Ko da zive na sedmom nebu a ne na zemlji. Jel ako neznaju odakle su nek se prosetaju do ulaza u selo pa na tabli procitaju kako im se zove mesto boravka.

Inace pozdrav svim novim i starim clanovima. :ppozdrav:

Ako ćemo iskreno i većina starih nema tačnu lokaciju ili im pišu razni široki pojmovi.Moraće da se krene sa sankcionisanjem.

Pozdrav za nove članove. poseban pozdrav za rođaka ivanco i dobro došli.
Peto možda im tablu odneli kalafonci kao staro gvožđe, pa je nema na početku sela.

Mogu proveriti u licnoj karti ako je imaju. Ili da pitaju postara u kom mestu se oni nalaze, postar bi trebao da zna. :ppozdrav:

Dobro dosli svi novi članovi.I da pravila ne nalažu,osnovni je red napisati ime svog mesta stanovanja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh