Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
zdravo ja se zovem Mile Savic dolazim iz Bijeljine,bavim se stocarstvom,sada sam kupio plastenik pa me zanima kako da sto bolje proizvedem u njemu.vidjeo sam dobre savjete na vasem sajtu.pa sam odlucio da se ukljucim i ja

zdravo ja sam mile savic iz bijeljine bavim se stocarstvom a sada sam kupio plastenik pa cu se poceti baviti i povrtlarstvom.sajt je ekstra.poz

Veliki pozdrav svima!

Ja sam Petar iz Beograda. Trenutno sam u proceduri preseljenja u ruralne krajeve. Spremite se za gomilu glupih pitanja! :osmeh:

Hello, zovem se Katarina i imam 26 godina. Zivim u Velikoj Plani. Vec par meseci ucim o povrtarstvu i jako mi se dopada. Ovde sam da naucim jos!

Ja sam Vesko iz Kule,bavim se poljoprivredom iz hobija,obozavam poljoinfo forum jer sam mnogo saznao citajuci ga,pozz za sve clanove druzicemo se u kvalitetnim diskusijama

Imam 44 godine,ozenjen i imam dvoje dece!Radim u Novom Sadu kao9 taksista a bavim se povrtarstvom rekreativno (opusta me ) jer mi pruza zadovoljstvo!

Voćarstvom se bavim iz hobija,nakon posla.Imam 200 stabala višanja,100 šljiva,100 krušaka,100 jabuka i 50 trešanja.

Pozdrav svim clanovima ..zovem se Tatjana i zivim u Prijedoru RS ..bavim se pomalo plastenickom proizvodnjom a i proizvodnjom povrca na polju
Ove godine smo registrovali nasu proizvodnju i nije se pokazalo lose

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh