Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima ja sam rade iz pančeva i bavim se poljoprivredom.

pozdrav svima, ja sam mirko i dolazim iz bapske, bavim se isključivo ratarstvom, oko 100ha.

Postovane kolege forumasi,
zovem se Mladen Jovanovic i iz Bajine Baste sam . Pre tri godine sam podigao zasad visokozbunaste borovnice na parceli koja po svim knjigama nije odgovarala toj kulturi (Ph 6.23, malo humusa i svi ostali mikroelementi u jako malim kolicinama).Medjutim uspeo sam da na toj parceli postignem veliki prirast novih izdanaka na svim biljkama i ako sve bude kako treba ove godine bi trebalo da bude i nekog roda ( povrsina je 20 ari i ocekivani rod je od 300 do 500 kg) . Nad zasadom sam podigao i protivgradnu mrezu . Iz ovih razloga bih voleo da svoja iskustvau vezi sa uzgojom ove nove kulture prenesem i drugim zainteresovanima forumasima.
Pozdrav

Pozdravljam sve novodošle članove ovog foruma a posebno one koji su u oblasti živinarstva:ppozdrav:

dobar dan ja sam vlado iz R.Krstura sam zaposlen ali se bavim i proizvodnjom povrca u plastenicima a probacu nesto i na otvorenom,pozdrav svima...

Pozdrav svima.Ja sam Veroljub Savic iz Cerja,Ušce na Ibru.Rodjen sam 06.01.1959.Imam oko 120 stabala sljive,sumadinka,madzarka i cacanska lepotica.Inace sam po profesiji,zeleznicar.

Pozdrav svima, pod ovim nickom ce pisati Nenad i Milan iz Umcara. Posto pratimo ovaj forum vec duze vreme resili smo da se registriramo i da podelimo sa Vama nasa iskustva iz poljoprivrede. Trenutno radimo svasta po malo, ima tu vocarstva, malo ratarstva a malo i stocarstva...

pozdrav svim malinarima
zovem se Ivan ,imam malinjak na 90 ari u blizini Krupnja,posadjen 2010 godine,sorta villamet

Zdravi bili dobri ljudi i veliki pozdrav iz Sarajeva.

Meni su dali ime Rudolf a prezime Bošnjak, i već nekoliko mjeseci PROUCAVAM kako osnovati FARMU SA 1000 do 2000 OVACA i 300 KOZA i biti istinski farmer od istinskog elektroničara i kompjuteraša.

Zadnjih 5 godina bavim se istraživanjima i prototipovima električnih automobila ali u ovom mom okruženju PAMET i ZNANJE ne prolaze, tako da cu PAMET i ZNANJE sada iskoristiti da STVORIM FARMU OVACA I KOZA u ovom mom okruženju....

Nadam se da će moje kolege farmeri POMOĆI MI da ovaj projekt prodje...

Veliko ZDRAVI BILI, SVIMA VAMA I NASIM OVCAMA I KOZAMA od kojih nam zavisi budućnost.
Rudolf Bošnjak

Veliki pozdrav svima. Ja sam Milos i dolazim iz Kragujevca.Voleo bih da procaskam sa drugima i razmenim misljenja u vezi vocarstva

Poštovani, pozdrav svima. Jedva uspeh da se predstavim. Ja sam Ratos i voćar amater iz Niša. Šljiva i kajsija su moja preokupacija.

Poslednja izmena:
Zdravo svim clanovima foruma ja sam Sasa Savic iz Duboke kod Jagodine. Po diplomi sam med.tehnicar -to i radim ali moja velika ljubav je i poljoprivreda kojom se bavim od kad znam za sebe kao i moja cela porodica generacijama unazad. Obradjujemo tremutno oko 17 hektara i bavimo se uzgojem mlecnih krava i tova junadi sa kapacitetom od 14 grla ,za sad, a pored toga za svoje potrebe i ostalim granama. Meni su clanovi ovog foruma mnogo pomogli i trudicu se da i ja dam max doprinos i pomognem drugima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh