Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima, zovem se Milorad, zivim u Kosjericu, u zapadnoj Srbiji, po zanimanju sam mehanicar.

Pozdrav svima.Ja sam Stevo iz Šajkaša .Pratim forum skoro od početka ali sam se tek sada prijavio kao član.Obrađujem oko 30 h zemlje kao amater(žena profesionalac)

Pozdrav svima na forumu ja sam Nemanja iz Zrenjanina moj deda se bavi ratarstvom a ja sam tu da mu pomognem kad treba.

poydrav svima, ja sam darko iz dervente, samj je jako dobar nasao sam mnogo informacija koje su me interesovale.zivim na selu i bavim se raznim zanimanjima oko poljoprivrede, uzgajam domace zivotinje,, bavim se vocarstvom, proizvdnjom hrane za ljude i zivotinje,sve to u malim kolicinama,svasta po malo...:osmeh:

Pozdrav svima, ja sam Marko iz Mladenovca. Dugo pratim vas forum i mogu vam reci da ste najbolji i mnogo puta sam procitao neke stvari koje su mi pomogle. Nadam se lepoj saradnji. Inace drzim kunice mesance ali sam nabavio tri zenke panonskih i planiram da dalje nastavim sa njima.

---------- Post added at 23:57 ---------- Previous post was at 23:55 ----------

...znacila bi mi i pomoc oko nabavljanja jos nekih linija panonaca.

---------- Post added 23-01-12 at 00:07 ---------- Previous post was 22-01-12 at 23:57 ----------

Samo da jos skontam kako sta funkcionise na forumu

pozdrav,ja sam mihael dolazim iz velike gorice,početnik poljoprivrede.imam dva traktora...jedan steyr 290 iz 1968 i steyr 1090 iz 1974....forum je odlican...samo nastavite tako.......

Pozdrav svima,

Ja sam Nina iz Podgorice. Imam patuljastog kunića od 4 mjeseca. Vidjela sam da postoje ljudi iz Crne Gore koji takođe imaju kuniće pa mi je potrebno, ako je ikako moguće, da saznam kod kojih ih veterinara vode?
Hvala puno.

Pozdrav!

Pozdrav svima.Zovem se Darko Milosevic iz Jasenova,okolina Bele Crkve i Vrsca.Inace se bavim poljoprivredom i proizvodngom mleka.Uvezao sam par komada junica iz Nemacke kako bi popunio i sortirao malo svoje stado...Zavrsio sam za masinskog tehnicara ali gde zivimo ipak se poljo[privreda nekako isplati...Koga zanima nesto vise neka pita!

---------- Poruka napisana u 16:40 ---------- Prethodna poruka je at 16:32 ----------

Pozdrav svima.Zovem se Darko iz Jasenova,okolina Bele Crkve i Vrsca.Inace se bavim poljoprivredom i proizvodngom mleka.Uvezao sam par komada junica iz Nemacke kako bi popunio i sortirao malo svoje stado...Zavrsio sam za masinskog tehnicara ali gde zivimo ipak se poljoprivreda nekako isplati...Koga zanima nesto vise neka pita!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh