Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdravljam clanove foruma . ja sam Miki-srna iz okoline Prnjavora RS . Svastara - poljoprivreda i stocarstvo

Pozdrav svim članovima foruma.Ja sam kiseli iz Jarmine kod Vinkovaca bavim se voćarstvom točnije višnjom i imam 2,3ha.

Nov, svez, taze, tj. frisak clan Damir iz Kelebije ,... familijarno se bavimo vocarstvom ,... jabuke , breskve, kruske, visnje i stogod kajsija ,.. Pozdrav svim clanovima :cool:

Bok ja sam Tomislav iz okolice Karlovca Hrvatska iz hobija radim poljoprivredu i to me odmara psihički od strojeva imam malog ursusa 78g tri prikolice i druge najosnovnije stvari

Poslednja izmena:
Mirko Novakovic iz Banatskog Novog Sela, bavim se proizvodnjom rezervoara za ratarske prskalice, cisterni i opreme za doradu semenskog kukuruza.
Pozdrav.

Pozdrav svima na forumu. ja sam mladi ambiciozni poljoprivrednik.. zivim u okolini prokuplja radim oko 40 hektara zzemlje...

Pozdrav društvo! Ja sam Ljubiša Sekulić iz Donje Čađavice, opština Bijeljina RS. Bavim se poljoprivredom obrađujem 13 h zemlje imam svega po malo i trudim se da proširim. Par puta sam kao gost čitao vaše komentare koji su izuzetno korisni i registrovao sam se sa namjerom da iz diskusija naučim nešto novo. A interesuje me sve od govedarstva, svinjarstva,voćarstva,...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh