Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam Mali zivim u Jordanu zainteresiran sam za sve sta se moze kupiti i prodati na relaciji Balkan-Bliski Istok molim sve koji imaju neke ideje da mi se slobodno jave na e-mail h.r.manager@live.com. Hvala

Zovem se Dijana. Iz Mrkonjic Grada sam. Imam mali plastenik, 40 kv. i kupinjak. Moj muz, kcerka i ja radimo, mada nam ovo nije osnovno zanimanje. Dugo citam na ovom forumu, pa... Bas mi se dopada. Najcesce citam o proizvodnji rasada u plastenicima i sto vise citam, vidim da jako, jako malo znam. Ali, ali, vidjecete za koju godinu! SAlim se, naravno. Evo, tu sam

Pozdrav svima.

Zovem se Dušan. Iz Obrenovca sam. S vremena na vreme pomažem ocu oko poslova na selu u okolini Šapca. Radimo oko 15-ak hektara zemlje (naše i zakupljene), i držimo malo stoke (telad i svinje). Nadam se da ću ovde dobiti odgovore na neka pitanja, kao i da ću, makar malo, biti drugima od koristi.

Pozdrav svima. Ja sam Saša iz Smedereva i posedujem par hektara zemlje, planiram ba se u budućnosti bavim proizvodnjom jagoda i borovnice.

pozdrav svima na forumu ja sam bosko iz sida bavim se poljoprivredom kao dopunskom delatnoscu i obradjujem 15 ha

pozdrav svima i od mene ja sam Raša sa Severa Banata (Novi Kneževac), radim u Nis-u ali moj otac ima zemlju pa njemu pomažem.

Dobro nam dosli....
angry.gif

pozdrav svima ja sam Djura iz Kovacice bavim se trgovinom kupujem i prodajem poljo masine,traktore,berace,kombajne,osim toga imam i zemlju koju sam obradjujem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh