Predstavite se!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdravljam sve sa foruma.
Goran iz Vranja
Planiram da krenem sa saranskim ribnjakom, trazio sam literaturu i pronasao ovde par korisnih saveta.
Pisacemo se.
Zelim svakoi dobro

Поздрав свима,
Иван из околине Београда.
Бавим се воћарством и повртарством највише из хобија, али видим да овде има доста људи који се овим баве јако професионално и несебично дају савете
како унапредити производњу и побољшати квалитет приноса.
Форум је јако интересантан и може се наћи доста одговора на питања која муче произвођаче, највише из области заштите.

pozdrav iz prigrevice zovem se ljubiša muselinović imam 39 god i bavim se proizvodnjom povrća u zaštićenom prostoru i na otvorenom 1.5 ha.

Pozdrav svima ... Zovem sa Daniel Časar imam 17 godina i dolazim iz Pivnica ... Ja i tata se bavimo ratarstvom i obradjujemo oko 30 hertara ... Za sad toliko :D

Milan

Zdravo svima, zovem se Milan, zivim u Blacu (juzna Srbija). Zavrsio sam visu poljoprivrednu skolu i bavim se poljoprivredom, najvecim delom ratarstvom pa bih i vodio diskusiju na ovu temu a naravno i na temu o poljoprivrednoj mehanizaciji. Pozz

Zdravo svima na forumu.Zovem se Marjan i zivim u blizini Bitolja u Makedoniju.Inace bavim se stocarstvom i imam 10 muznih krava.Imam 10 hektara zemlje.Uglavno sejem kukuruz imam i detelinu.Za sada toliko nadam se da cu mnogo toga nauciti na forumu.

Zovem se Vlastimir Stankovic zivim u Glogonju to je mesto pored Panceva.Bavim se proizvodnjom i prodajom rasada za ranu i kasnu prolecnu proizvodnju.Pored toga imam i tri plastenika u kojima proizvodim trenutno krastavac,paradajz i papriku.Posle toga kornisone i spanac.Imam 57 godina.

Evo i mene nakon duzeg vremena,Zovem se Sasa,bavim se ratarstvom,imam 21 godinu...
Dobro dosli novi clanovi...

Pozdrav svima , zovem se Dejan iz okoline Novog Sada ... obradjujem oko 15 Ha zemlje , ratarstvo

poaa svima
laslo iz okolina sombora(kupusina) privatnik sam a od hobija drzim ovce

Pozdrav kolege paori,
Ja sam Andric Velimir iz Banatskog Dvora , imam 26 godina.Po struci sam Veterinarski tehnicar.
Inace gradsko dete ali sam se vratio na dedino imanje ,obradjujem 12 ha zemlje drzim krave (RHF i HF).
Hobi mi je lov,sekretar sam Lovackog drustva "Buducnost" iz B.Dvora.
Drzim NKD pticare ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh