Predsetvena priprema zemlje

Бабо ми није пандркн'о...још увек је жив и здрав, добро не баш здрав сто одсто, ал шта ја ту могу, гуро је руку ди није требало и сада нек се чеше ди га није никада сврбело....

Не жалим се живим ко бубрег у лоју...добро сад лој се полако отопила у задњих пар година, глобално отопљење на свим фронтовима, ал то је то...још да се скућим и фала му за све...
 
Lepo izgleda i jedan prohod, ovde jedino ne valja ako kum bude gledao snimak pa permutuje ono dal j*ebo kuma ili kumu.Hahahaah :haha: :haha: :haha:
 
Baš lep i poučana snimak. Samo da je ovakvih klipova više.
Iz svega priloženog se da zaključiti - dvaput je bolje, nego jednom. Da si mi živ Sremac.
 
Sremac, moraš nabaciti aparat sa prigušivačem da se traktor ne čuje, smeta u ovom klipu. Pošto si krenuo sa ovim poslom masmedia, moraš malo uložiti para i u ovu mašineriju.
 
Danas posle podne krenuo sa setvospremačem da pripremim parcele za setvu soje.Prešao nešto prvi put,a videćemo kada ću preći drugi put.Ove godine rešio da sejem soju u maju.Još se lomim da li da sejem pre ili posle Đurđevdana.
 
Ovog proleca sam imao problem sa pripremom jer sam prvi prohod uradio lepo sa kopljima koja su bila dosta potrosena. Za drugi prohod sam okrenuo koplja na ne potroseni deo i katastrofa mi se spremilo za setvu. Vadilo je dzombe velike kao pesnica a nisam nikako mogao da ga nastelujem da lepo radi. Ili je isao preduboko ili se vozao na valjku a moticice nisu skoro nista isle u zemlju. Za iducu godinu ne znam sta da radim, najradije bih vratio koplja na istroseni deo. Ima li neko savet? Inace Rau 2.8 m je u pitanju sa jednim rotorom.
 
Nazad
Vrh