Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Brži je.zorancile je napisao(la):A zasto Rus baca djubre, a ne Torpedo?
samo ti nadji neku sejalicu za direktnu setvu!dzionik je napisao(la):Imam jedno pitanje za iskusnije
Hteo bih jednu njivu na kojoj je prošle godine bio ječam da obradim ali samo površinski bez oranja.
Na njoj je ostala slama kako je kombajn bacao i ima malo korova, da li bi to moglo da se potanjira ili isfrezira ali da se ne skida slama? Nije mi bitna dubina obrade samo da se dobije čista i malo ravnija površina koliko toliko usitnjena.
Majstor koji bi to trebao da uradi me ubedjuje da mora slama da se skloni pa onda da se frezira, meni se to čini malo zaludnim jer bi onda morao da vraćam slamu, možda da se dvaput prodje sa frezom ili tanjirima?
taj rad, a ako nema tarup onda sa nekom teškom tanjiračom, verujem da je slama polutrula ako je cele godine bila napoljemityoo je napisao(la):Tarupom razbaci slamu, pa onda tanjiraču i udri!