Lala iz Banata
Član
Kod nas je bilo mnogo vise snega, tako da o zatvaranju brazde niti ne razmisljam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imenjače i ja sam planirao isto da uradim, još produžavamo godišnji odmormiroslav k je napisao(la):ja planiram pod repu da zatvorim brazdu setvospremacem, ali kad se dobro prosusi, ali verovatno od toga nece biti nista, javljaju http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/novi-sad
to je istina, ali samo za kukuruz vazi.toshiba je napisao(la):Ja planirao ove godine da zatvorim tanjiracom prvi prohod pa spremacem pred setvu. Tako su pisali u magazinu "klip" koji dobijam od KWS-a. Naime posle visegodisnje studije ovaj sistem je dao nabolje rezultate.
toshiba je napisao(la):Ja planirao ove godine da zatvorim tanjiracom prvi prohod pa spremacem pred setvu. Tako su pisali u magazinu "klip" koji dobijam od KWS-a. Naime posle visegodisnje studije ovaj sistem je dao nabolje rezultate.
acA cS prO je napisao(la):toshiba je napisao(la):Ja planirao ove godine da zatvorim tanjiracom prvi prohod pa spremacem pred setvu. Tako su pisali u magazinu "klip" koji dobijam od KWS-a. Naime posle visegodisnje studije ovaj sistem je dao nabolje rezultate.
ja sam ovo radio i prosle i ove godine na pola parcela, ostalo nisam stigao zbog losih uslova, ali definitivno extra stvar, zatvoris lepo brazdu i zemlja posle ima vise vlage u prolece
amac86rs je napisao(la):acA cS prO je napisao(la):toshiba je napisao(la):Ja planirao ove godine da zatvorim tanjiracom prvi prohod pa spremacem pred setvu. Tako su pisali u magazinu "klip" koji dobijam od KWS-a. Naime posle visegodisnje studije ovaj sistem je dao nabolje rezultate.
ja sam ovo radio i prosle i ove godine na pola parcela, ostalo nisam stigao zbog losih uslova, ali definitivno extra stvar, zatvoris lepo brazdu i zemlja posle ima vise vlage u prolece
ne kontam iz kojih razloga moze da ima vise vlage posle tanjirace ,nego posle setvospremaca. zamolio bih da mi pojasnite ako nije problem
amac86rs je napisao(la):na faxu su nas ucili da se tanjiraca ne koristi u prolece jer ona isusuje zemlju dok sada ovde vidim obrnuto pa mi bas i nije jasno. za grudve kontam,ali za vlagu nikako
Teske drljace su zakon za predsetvenu pripremu,a mogu da idu i setvospremaci ali ne sa S oprugama vec sa pravim oprugama!acA cS prO je napisao(la):amac86rs je napisao(la):na faxu su nas ucili da se tanjiraca ne koristi u prolece jer ona isusuje zemlju dok sada ovde vidim obrnuto pa mi bas i nije jasno. za grudve kontam,ali za vlagu nikako
pogresno si me shvatio, ja sam mislio samo ujesen kad se radi zatvaranje brazde, znaci 2-3 nedelje posle zimskog oranja ili moze i odmah. a za prolecnu predsetvenu pripremu definitivno samo setvospremac ili jos bolje germinator