Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cici...kako polomio...opruge ili ceo ram?koji ti to setvospremac?
Te Rd kod mene u tesku smonicu nebi imale klinove posle 200h, i to ako bi mogao neki traktor da vuce.
Kad sam ja bio pisao da je imt fop bio sila za sve te danasnje suse koje prave spremace,vi ste mi se smejali.
Sad i kurta i murta pravi spremac,a kvalitet izrade je ok,al' kvalitet samog materijala je ravna 0.
Kad sam ja bio pisao da je imt fop bio sila za sve te danasnje suse koje prave spremace,vi ste mi se smejali.
Sad i kurta i murta pravi spremac,a kvalitet izrade je ok,al' kvalitet samog materijala je ravna 0.
u pravu si zato je i imt setvospremac skuplji ali na duze se itekako isplati,a ne privatni pa ih varis posle 20 ha ako i toliko izdrze bez varenja,imt je jedini imao u Srbiji masine za izvlacenje celika pa im je i materijal samim tim bio kvalitet,a ne sada prave setvospremace od cevi,robu koju uzimaju nedobijaju uvek istog kvaliteta svi bi da zakinu ali zato dosta farbe,cena za 40 posto jeftinija i evo prolaska kod nas poljoprivrednika koji nazalost gledamo da se ustedi svaki dinar pa nam kasnije neko drugi krivKad sam ja bio pisao da je imt fop bio sila za sve te danasnje suse koje prave spremace,vi ste mi se smejali.
Kanda vi neumete da se obuzdate od dodavanja gasa na tim velikim traktorima,
pa onda nije ni cudo sto sve skrjate..."daj jos malo brze,uf al' ide dobro"....nikad dosta....i onda naravno da ce te i montirac polomiti.