Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima,na nekih 4-5 cm.Imali vlage.
prvi prohod zatvaranje brazde, i sad bio drugi prohod za sjetvu al max plitko, dubina rada mozda 2-3cm da ne vadim vlagu, samo da zamiješam ureju i 'odgodim' korove i tek toliko da zatvorim tragoveKoliko je puta ovo predjeno?
zavisi od godine i uvjeta i oranice, ovdje su mi mislim max bili popušteni (iza točkova su mi uvijek malo više stegnuti)Da li svi na tupanjcevim drljacama otpustite valjke do kraja na onim sarafima ?Di god sam gledao svi popustali .
Ja sam kontra od tebe,iz sebi znanih razloga sam žurio sa oranjem,pa se oralo po suvom i bilo je žali bože od velikih grudvi,,i na kraju isto njesra...Исто и код мене мало сам касније узорао из здравствених разлога катастрофа од припреме.Од јутрос пада киша надам се бољем раду.
А да пређеш ваљком сада и онда пред сетву још једном сетвоспремачем или дрљачом?Имам и тешку дрљачу и спремач а и топлу воду знам да угрејем јбг.Написао сам да због околности нисам узорао на време.