grunt
Član
Ја Бога ми на дуг у задрузи све нема кер за чега да ме уједе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve to resi malo totalaZato sto sredstva na crno uglavnom djeluju tako sto sprecavaju klijanje korova. Ako se sprema ranije ,svi korovi koji su klijali vec ce niknuti
Zar nije bolje ako ima tih kredita sa 1 ili 3% kamate nego u zadrugu nije ispod 10-20% za cekanje...Ја Бога ми на дуг у задрузи све нема кер за чега да ме уједе.
Nemoze. Procitaj pazljivije i razmisli . Nategni mozakSve to resi malo totala
Slazem se skroz.voleo bih da mogu tako sve,po meni najbolje,ali nije nam zemlja prventveno pogodna za takav posao...Po meni sada priprema za setvu ili dan pre setve
Sta pricas?Sto ranija priprema,"isprovocirani" korovi krecu ranije,setva i prskanje na crno sa malko glifosva i sve se resava bez motike i špartanja.Vjerovatno neradi prskanje na crno. Da radi nebi valjala rana priprema
.
Jesili cuo za glifosav?2 3 litre na hektarZato sto sredstva na crno uglavnom djeluju tako sto sprecavaju klijanje korova. Ako se sprema ranije ,svi korovi koji su klijali vec ce niknuti
Sta mislis dal sam cuo?Jesili cuo za glifosav?2 3 litre na hektar
Imali vlage.