Predsetvena priprema zemlje

U sredu sam uspeo zavrsiti pripremu,uspeo sam uraditi 45kj u 21 njivu,nisam verovao da cu toliko uspeti uraditi.. od nekih pola 8 do 19h
20230411-150918.jpg

20230411-125411.jpg

Poslednja izmena:
A ja u predsetvenoj pripremi idem 12,5 km, jel sam na granici sa brzinom valda je dozvoljeno neko odstupanje. ;)

Onda moj rus opasno kuburi sa snagom. Ja IMT 2.90 vučem u šestoj zec, probao u sedmoj zec, diže temperaturu i dimi.

Počela je groznica prolećnih radova, zbog vremenskih uslova kasnim nekih 14 dana sa pripremom, setvom i prvom zaštitom pšenice. Pokušaću to da nadoknadim sa maksimalno efikasnim operacijama, krećem sa predsetvenom pripremom za prolećnu setvu 2023. gde sam zahvaljujući firmi AGROSTANDARD PLUS montirao autopilot navigaciju FJDynamics na traktor CASE PUMA 155 sa kojim se nadam da ću uz pomoć setvospremača Fop Vogel Noot Vibrocult M610 uspeti da za najkraće moguće vreme uradim pripremu zemljišta.Kako je to sve izgledalo prvi dan, pogledajte u mom videu... Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal! Copyright © 2023. youtube.radoslav adamovic - All rights reserved.

Onda moj rus opasno kuburi sa snagom. Ja IMT 2.90 vučem u šestoj zec, probao u sedmoj zec, diže temperaturu i dimi.
Први проход са 2.9м директно на орање поприлично дубоко 6 зец или 7 корњача други проход што плиће само толико да покрије трагове ту може брже али не волим да терам више од 11-12км

Ja sam u cetvrtak peglao ceo dan spremacem, juce pala kisa to najvise volim kad se poseje sve ode u vlazno bi ce toplo i za par dana sve jednako nikne. Onda tuci hemijom 🙂

Nazad
Vrh