mixer87kac
Član
Krenuli i mi danas. Evo jedan trenutni snimak...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
миксер воле ноћу све да ради онда му се та чудеса по кабини ваљда боље видеKrenuli i mi danas. Evo jedan trenutni snimak...
Na Klasu možeš i bez automatike da uključiš prednju vuču, samo je potrebno zadržati taster par sekundi umesto kratkog stiska.Taman na granici da ne isključi prednju vuču.![]()
Probao sam Pumu u prvom prohodu i 18 km/h na gruberisanom. Ide to lagano, al onda nesmem vise prednju vucu da koristim, zato vozim do 14 km/h, Obicno to bude 14ta brzina na oko 1650 o/min.Ufff milina gledati kako je ravna zemlja. Ja na gruberisanoj zemlji vozim 10-12 kmh, ne moze brze jer skace. Ne kazem da se ne moze izdrzati ali nije ni prijatno kada idem brze.
Prskao sam pšenice danas kod vas u ataru,al je loš teren užas. Ima i kod nas delova atara ali ni blizu.Danasnja slika izlaska u spremanje. Deca sa CNH traktorima a ja sa Claasom bez prikljucne masine pretrazivao teren gde nije blatnjavo i sta moze da se radi. Ceo dan sam lutao. Uradili su 74 kj i nemamo vise suvog terena.
![]()
Tu još ide drljača, pa gredičar, pa rotokultivator 2x prije sadnje, tako da ima još operacija, ovo je rađeno jer je ubijeno oranje od kiše, tvrdo..Pripremao tanjiracom![]()
Katastrofa kako je blatnjava zemlja.Prskao sam pšenice danas kod vas u ataru,al je loš teren užas. Ima i kod nas delova atara ali ni blizu.