mixer87kac
Član
Krenuli i mi danas. Evo jedan trenutni snimak...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
миксер воле ноћу све да ради онда му се та чудеса по кабини ваљда боље видеKrenuli i mi danas. Evo jedan trenutni snimak...
Na Klasu možeš i bez automatike da uključiš prednju vuču, samo je potrebno zadržati taster par sekundi umesto kratkog stiska.Taman na granici da ne isključi prednju vuču.
Probao sam Pumu u prvom prohodu i 18 km/h na gruberisanom. Ide to lagano, al onda nesmem vise prednju vucu da koristim, zato vozim do 14 km/h, Obicno to bude 14ta brzina na oko 1650 o/min.Ufff milina gledati kako je ravna zemlja. Ja na gruberisanoj zemlji vozim 10-12 kmh, ne moze brze jer skace. Ne kazem da se ne moze izdrzati ali nije ni prijatno kada idem brze.
Prskao sam pšenice danas kod vas u ataru,al je loš teren užas. Ima i kod nas delova atara ali ni blizu.Danasnja slika izlaska u spremanje. Deca sa CNH traktorima a ja sa Claasom bez prikljucne masine pretrazivao teren gde nije blatnjavo i sta moze da se radi. Ceo dan sam lutao. Uradili su 74 kj i nemamo vise suvog terena.
Tu još ide drljača, pa gredičar, pa rotokultivator 2x prije sadnje, tako da ima još operacija, ovo je rađeno jer je ubijeno oranje od kiše, tvrdo..Pripremao tanjiracom
Katastrofa kako je blatnjava zemlja.Prskao sam pšenice danas kod vas u ataru,al je loš teren užas. Ima i kod nas delova atara ali ni blizu.