Lala iz Banata
Član
Bolje teraj dvaput tanjiracu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja tako radim na laku zemlju,i sigurno je bolje od tanjiranja.Ali na tezu neces nista uraditi jer ne moze da se uradi lepo setvveni sloj.Ovako izgleda prvi prohod a drugi nisam slikao posle toga setva i sad samo prkanje itd...Imam ne uzorano strnjište.Interesuje me vredi li probati ići odmah sa setvospremačem?Nikad nisam tako nešto probao pa me interesuju Vaša iskustva.
Zavisi od zemljista,naprimer,kod nas na1.klasi gde se Tisa povukla,nema potrebe ici za bilo cim osim spremaca,jer iza njega posle 2. prohoda ostaje leja.Imam ne uzorano strnjište.Interesuje me vredi li probati ići odmah sa setvospremačem?Nikad nisam tako nešto probao pa me interesuju Vaša iskustva.
Imam ne uzorano strnjište.Interesuje me vredi li probati ići odmah sa setvospremačem?Nikad nisam tako nešto probao pa me interesuju Vaša iskustva.
Ti mislis da je vasa zemlja teza od cicijeve?zorancile
U neoranu zemlju? Ne verujem da će to kod nas moći imenjače. Doduše, nisam nikog ni čuo da je probao.
Čini mi se da je tamo malo peskovita?Ti mislis da je vasa zemlja teza od cicijeve?
Aha...al' malo sutra!Čini mi se da je tamo malo peskovita?