Sava21
Član
E na ovo sam mislio kako Dragan namesti prikolice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gledam nesto u tom pravcu t40, stara 82ka, do jedno 2500 3000 e, traktor bi mi koristio samo za utovarivac, ne daju mi se vece pare a i nemam ih trenutno...Može da radi, mada ipak 52 i 82 mtz imaju jaču hidrauliku od t40(imao drugar obe varijante, pa upoređivali) , nego se nešto mislim da je 1200 veliki zalogaj za njega, ipak je njemu predviđen 750..
oko 600hiljada....Koliko te košta kašika?
Нађи МТЗ 52 супер и решио си, се мука око трактора. Ем јефтин ем јак и сигуран трактор. За то што теби треба да не мислиш може ли.Gledam nesto u tom pravcu t40, stara 82ka, do jedno 2500 3000 e, traktor bi mi koristio samo za utovarivac, ne daju mi se vece pare a i nemam ih trenutno...
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Druze moj voleo bi i ja samohodni utovarivac, ali jedno je zelja a drugo mogucnosti, treba to platiti pa cekati povrat, gledam sto vise da ulazem u povecanje stocnog fondaa za te pare mogu kupiti solidan broj grla....msm da bi mi ovo sa starim rusom bilo ok resenje...Možda pametnije gledati u Topoli neki manji samohodni utovarivač,ti na stočarstvo možeš dobiti ,50'%.
Sad na sajmu su bili 22500+pdv oni veći.
Povraćaj je bio do 1,5mil.Ima informacija da će ići sl g na 1 mil.
Generalno uz malo tumbanja izaće te isto kao kašika+t40.
Poceo sam da trazim, nije mi hitno, nadam se da ce ispasti nesto ok...Нађи МТЗ 52 супер и решио си, се мука око трактора. Ем јефтин ем јак и сигуран трактор. За то што теби треба да не мислиш може ли.