Prednji utovarivač i zadnji utovarivač (kašika)

• Začetnik teme misasumadianc
  • Datum pokretanja
Taj razvodnik jel ima protok za tu pumpu koju sad koristis ?.Povratna creva,filter hidraulike,sve to mora biti srazmerno toj pumpi.
Razvodnik je 40l, pumpa ima vicu litrazu ali pri vecim obrtajima ali meni se ovo desava i na leru tad je manja litraza pumpe, povratno crevo je ⅜ ali sam ga ja skinuo i stavio niplu od vode na obije strane ½ jer je sam navoj na razvodniku ½ i uspjeo sam spustit na ler gasu, filter je kupljen kod istog covjeka gdje i pumpa i svi djelovi i prihvat na njemu je isti kao na prirubnicama pumpe.

Ja sam imao problem sa utovarivacem kad smo ga namontirali, nije hteo da spusta na komandu razvodnika.
Creva ista ostala i na istim mestima kako je bilo kod prethodnog vlasnika. (Uopste nisu odvijana pa da se moze reci da je negde neko spojeno na pogresno mesto.)
Ne znam kako je kod njega funkcionisalo ali kod mene nije moglo nikako.
Cilindri su jednosmerni ali je razvodnik dvosmerni, drugo crevo, (povratno), nije uopste postojalo za tu sekciju na razvodniku(blindirana rupa).
Na to mesto spojio crevo i sastavio ga sa povratnim vodom iz razvodnika (preko kog kruzi ulje non stop) i tako resio problem.
Kod tebe je nesto zamrseno, moze biti sto kaze Arkadije da ne odgovara razvodnik pumpi, kako rece, mora biti sve srazmerno, mozda ti je razvodnik jednosmerni, ili je negde neko crevo kontra spojeno.
Ja sumnjam da si zbog toga imao problem i sa fabrickom pumpom...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nije bilo problema sa fabrickom pumpom radili je sve bez greske samo kad je ulje gusto sporo je bilo i nisam mogao da koristim poluge bilo sta da je na njih padale su na zemlju, a razvinik je dvosmjeran i klipovi dvosmjerni, i izlaz za povrat sa razvodnika je ½ ali je tu bila redukcija na ⅜ i ja sam stavio bio na tu redukciju crevo od ¾ i opet na leru ista stvar i sumanjo sam da otezava taj redukcija, zatim sam stavio niplu od vode koja ima na obije strane ½ i spustio nije natezalo toliko, a razvodnik je 40l a tu litrazu od prilike pumpa dostize pri 1300 obrtaja motora a meni se ovo desavalo na 450 obrtaja motora tako da je litraza pumpe bila dosta ispod protoka samog razvodnika. Rekli su mi da ugradim nepovratni ventil na vodu između pumpe i samog razvodnika, jer kazu kad krenem spustiti ulje se krene vracati prema pumpi i tu pravi blokadu, e sad po meni treba razvodnik da ima nepovratni ventil?

Nazad
Vrh