Prednji utovarivač i zadnji utovarivač (kašika)

• Začetnik teme misasumadianc
  • Datum pokretanja
Nisam. Jedino sam morao da napravim drugo koleno na izduvnoj grani i auspuh privucem skroz do haube, ako je donji auspuh ne bi nista smetalo. Mislim da je moj bio trojka, posto ih ima sa razlicitim oznakama. I morao sam da skinem one distancere sa prednjih farova da ih priblizim skroz do haube, posto su farovi spolja(stari tip 560)

Potreban mi je strucni savet od vlasnika imt. Nameravam da montiram prednju utovarnu kasiku na imt 587. Ne stavljaju mi se dodatne pumpe i rezervoari pa bi koristio hidrauliku odnosno napajanje od traktora , koji vec ima dodatne izvode. Interesuje me da li moze da zadovolji kapacitetom i pritiskom pump akoj aje vec u njemu , ako ne moze , jel moze da se ugradi jaca pumpa sa vecim kapacitetom? Kasika je riko zaboraviod a naglasim.

Na koju pumpu mislis, klipnu ili imas pomocnu, zupcastu?
Dosta zavisi i od zapremine cilindara tako da je brzina rada upitna.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Jel postoji mogucnost da se ugradi jaca pomocna , veca sa vecim kapacitetom? Jel ima mesta da se ugradi?
Mislim da tu ne moze fizicki druge konstrukcije.
Nista dok ne probas, mozda postojeca zadovolji tvoja ocekivanja.

Da li ovi utovarivaci sa 3 klipa mogu dobro da manipulisu balom prilikom slaganja?rece mi drugar da je vidjao da ne mogu teret bale da izdrze i da prilikom spustanja samo tresnu balu na mesto.

To zavisi od razvodnika i osecaja vozaca, nema potrebe da bala "tresne"

Nazad
Vrh