Kremator
Član
Koliko ti je visok ovaj trem?Sa ovim MF dignem na 4red, 577 isti očin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko ti je visok ovaj trem?Sa ovim MF dignem na 4red, 577 isti očin.
Dragane ova vaša kombinacija 577 i utovrivac bi mi legla samo takoMoj dize tonu i malo jace ali na pocetku vila, na paleti mu je max 900kg i to je ujedno i max za most bez prednje vuce, nista mi nije stradalo od tereta tako da je ovaj MF sto bi tekao moj Bosanac "potrefit"
Imao sam i slikuna kojem je MF bio tamo preko, nesto slicno kao 577 sa prednjom vucom.
Mislim da je 4,5m do binderaKoliko ti je visok ovaj trem?
Je l' radi na traktorsku pumpu ili ima svoju. Kod mene je radio na traktorsku i 650-700 kg mi je bio maksimum.Moj dize tonu i malo jace ali na pocetku vila, na paleti mu je max 900kg i to je ujedno i max za most bez prednje vuce, nista mi nije stradalo od tereta tako da je ovaj MF sto bi tekao moj Bosanac "potrefit"
Imao sam i slikuna kojem je MF bio tamo preko, nesto slicno kao 577 sa prednjom vucom.
Ja tad nisam radio senazu pa mi je podizna moc bila zadovoljavajuca, vile za stajnjak su bile uze i sto se toga tice funkcionisalo je dobro. Brzina je bila ok, problem se javljao kad se ugreje ulje, jer kad natovarim i istovarim 100 bala postane vise nego spor... Sad sa rusom i ako je rezervoar za ulje samo 13 litara na taj problem nisam nikad naisao.Probao sam pa mi se nije svidelo, pa sam ugradio na vratilu malo jacu pumpu. Kada mi treba kardan skinem za minut, pumpa ostaje poteznica isto.
Nije neophodno ali je pozeljnoDa li je za manipulaciju rol balama neophodan utovarivac sa hidraulicnim pokretanjem vila,tj.sa 3 klipa?
Da li si sipov utovarivac morao da prosirujes kako bi 560 ,,usao" u njega?Ja sam imao slican na 560. Mogao je da podigne i cetvrti red kad je na idealno ravnom. Skidao se tako sto se izvuku 4 klina i raskace tri brze spojke. Moj je bio sipov. Inace kupljen je bas u tvom selu.