Prednji utovarivač i zadnji utovarivač (kašika)

• Začetnik teme misasumadianc
  • Datum pokretanja
@Paracinac83
To je mt04 koliko vidim. Najveci Metal technic. Kod koga si uzeo i posto?
Hi tip kasika jel isto njihova ili neka budzena? Koliko je kubika?

E ovako nesto meni treba.za stari tip 560.ali da se moze lako skinuti.da li znas koja je marka i koliko ovakvi utovarivaci mogu da podignu rol balu u visinu?tj.koliko se redova moze sloziti?
Ja sam imao slican na 560. Mogao je da podigne i cetvrti red kad je na idealno ravnom. Skidao se tako sto se izvuku 4 klina i raskace tri brze spojke. Moj je bio sipov. Inace kupljen je bas u tvom selu.

Jeste mt04, 8000e sa pdv. Agropanonka, bili najjeftiniji. Kasika je madjarska blackbull, zapremina 1,2 kubika. https://utovarivaci.rs/prikljucak/54
Mogao je i ceo blackbull utovarivac ali je bio skuplji, ne secam se sada koliko.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Odlicna je to kasika. Imam je na kineskom utovarivacu sto sam uzeo kod Wyalp. Radi radnju. Brze je kipovanje tako nego sa samim utovarivacem.

Sreca da su imali izlozenu kasiku na sajmu pa sam je video, na netu je ne bih nikad nasao. A bas sam hteo ovakvu. MT nema neku ponudu tih kasika.

Ja sam imao slican na 560. Mogao je da podigne i cetvrti red kad je na idealno ravnom. Skidao se tako sto se izvuku 4 klina i raskace tri brze spojke. Moj je bio sipov. Inace kupljen je bas u tvom selu.
Ne mogu nigde da nadjem onu tvoju sliku sa kompozicijom imt 560 sa rol presom.
Garaza za traktor mi je knap pa bih ga morao skidati cesto.

Jeste mt04, 8000e sa pdv. Agropanonka, bili najjeftiniji. Kasika je madjarska blackbull, zapremina 1,2 kubika. https://utovarivaci.rs/prikljucak/54
Mogao je i ceo blackbull utovarivac ali je bio skuplji, ne secam se sada koliko.

Blackbull je u mađi sad na akciji 6000sa PDV
2.5tonski. a kašika istog proizvođača 1000e sa pdv

To je odlicna akcija. Mislim da je u maju bio 9000e bez pdv. Zato sam se odlucio za poljski.

E ovako nesto meni treba.za stari tip 560.ali da se moze lako skinuti.da li znas koja je marka i koliko ovakvi utovarivaci mogu da podignu rol balu u visinu?tj.koliko se redova moze sloziti?
Marka je Mamut, a može 3 reda da podigne. 4 reda pakujem tako što bale pakujem 2 po 2 vertikalno, i onda 2 odjednom podignem.

Sent from my SM-A155F using Tapatalk

Ovaj sa slika, MT04, Metal-technik. Imas par postova ispred. Madjar je mogao Senior 1.8 na Pumu, toliko je kostao ovde. Kasika 2300+pdv od 2.2m sirine.

Spor je kao kornjaca. Ima 2 brzine 9km/h i 18km/h na punom gasu. Radi radnju oko 2000t sam psenice i kukruuza zaprimio/otpremio bez greske za sada.

Nazad
Vrh