dragan.kovacev
Član
Bez obzira jako kratkog daha je to, samo neka balonka ce te trajati dugo! Kod mene je jedna u extra stanju i posle 7-8god a slizala se, druga je popustila.Bilo je kad sam gledao sa 10 platana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bez obzira jako kratkog daha je to, samo neka balonka ce te trajati dugo! Kod mene je jedna u extra stanju i posle 7-8god a slizala se, druga je popustila.Bilo je kad sam gledao sa 10 platana
Šta mu fali, ja sa fergom godinama tovarim.Moj 542 samo kad se bude raskrecio kao zaba.
Tesi me to sto nisam sabijao mnogo bale al' ipak nije taj prednji kraj za utovarivac.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Imam utisak da ce ga razvaliti, biksne, aksijalci, rukavci...Šta mu fali, ja sa fergom godinama tovarim.
Послато са S42 помоћу Тапатока
Tajfun
Шта тајфун - гроф !Tajfun
Из жабље перспективе некст тиме.I ne trudim se da slikam bolje, kako ispadne, ispalo je.Sam nivelišeš iz kabine, nema nivelator.
Kako nemas nivelator?Imas hidraulicni paralelogramI ne trudim se da slikam bolje, kako ispadne, ispalo je.Sam nivelišeš iz kabine, nema nivelator.