Znaš koliki je ovo skok za mene sa onog tipa utovarivača na ovaj, kao nebo i zemlja.Bukvalno kao kada neko pređe sa traktora na telehender.Meni je ovo više nego dovoljno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Можда на утоваривачу,на плугу проклињеш дан кад си се родио Не питај како знам.Uh, hidraulika preko struje je prava stvar.
Ja to nebih otpisao nikako. Kada si toliko uložio, imao bi vrh priključak..
Probaj ujutru da odes kazu da ce biti dobar vasar, mozda bude nesto i za deutz-a...Verujem, dobio sam neke releje, žice, mali džojstik, resto fali a ergonomija u kabini nije namenjena niti prilagođena tome.Da bi se sve to lepo uklopilo, podesilo i namestilo treba dosta stvari za dogradnju i zamenu jer sam rekao sebi da više ništa neću da budžim i karabudžim već da sve bude po p.s a opet to je veoma ozbiljno planinarenje (kupovina originalnih komponenti jer polovnih nema u Rumi na vašaru niti igde), ovako je meni cakum pakum, bar ću razvijati desnicu ruku ako ništa drugo.
Gledaj samo da maksimalno ide nazad koliko kabina dozvoljavaPa da, bio bi dobar za neki sposobniji traktor ali jbg, ono sto imamo to sedlamo.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока