nikola indjija
Član
Nije mnogo.Moj je 1600kgPiše 1570 kg.Malo mi je mnogo, možda je to maks.sa sopstvenom težinom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije mnogo.Moj je 1600kgPiše 1570 kg.Malo mi je mnogo, možda je to maks.sa sopstvenom težinom.
Ujbt.moj je 1800kg
U pregovorima sam za ovu kasiku, ako nebude ruja mogao da se izbori moracemo menjati traktor
Košta to i 15 000 na brendiranom traktoru .Ne vidim kako uopste mogu da se porede ti zadnji utovarivaci sa ovakvim klasicnim prednjim ....ovo je mnogo korisnija stvar ako jos i imas viljuskar,vile ....Ali su malo precenjeni,novi idu i za 8-9 000 eura ,sta tu ima da kosta toliko jbt,par klipova i gvozdje ,a za desetak hiljada eura kupis samohodni utovarivac,ne moras lomiti traktor sa tim prednjim utovarivacem,plus sto svaki takav samohodni utovarivac je sposobniji bar duplo od traktora 100-150ks ,da ne spominjem ove manje.
U pravu si,utovar rol bala ima veći uticaj na trap od utovara stajnjaka..Rolke im došle glave.Spremi se i za igranke sa prednjim trapom.