Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
taj precnik je i kod mene na utovarivacu,533 ce bez problema da radiHvala puno.
Nisam siguran kakve su gumice jer ih još nisam probao.
Prečnik cijevi (vanjski) je 8 cm, a prečnik klipa je 4,5 cm, prečnik klipnjače ne znam.
Ово ти све није тачно, притисак на подлогу је сила по јединици површине. пнеуматици ниског притиска су шири од пнеуматика високог притиска, то јест имају већу газећу површину и самим тим врше мањи притисак на тло. Колики је притисак у пнеуматику нема благе везе са притиском на тло, по томе издувани пнеуматик неби вршио никакв притисак јер му је притисак 0. битно је колико cm2 има газећа површина и колико је машина тешка. Ако пнеуматик надуваш 2 бара без оптерећења и после га оптеретиш, притисак у њему ће порасти пропорцијално оптерећењу.
Давно сам изашао из школе па сам заборавио, пнеуматику и хидраулику сам само мало учио. Стави манометар па измери, сигурно није директно пропорцијалан, јер то зависи од много фактора: који је гас, температура....нисам академски образован да би могао да се упуштам у неку стручнију расправу о томе. Суштина је да пнеуматици ниског притиска преносе силу на већу површину тла, и мање тону и сабијају тло.Gospodine @mirko67,
uzmite Vi udžbenik pa malo prostudirajte pa tek onda pišite.Poslednja rečenica mi se posebno svidja!