hvala decki na pohvalama, da tako je sarafi su radi lakse montaze i nije mi bio problem niti povariti ali sam razmisljo da var ipak nategne pa bi bilo problema sa postavljanjem a nisam ju htio farbati na traktoru nego dole tako da sam se odlucio na sarafe, u krajnjem slucaju uvijek se moze povariti mada mislim da nece biti potrebe, eh a one 4 rupe su trebale sluziti za poteznicu za vuci a onda sam skuzio da necu moci topling spustiti dovoljno nisko kad eventualno budem kvacio nesto nisko tako da sam se onda odlucio da ju napravim izmedzu klipova i cak mi je ljepse sad nego da je gore malo sam zatvorio i rupu i ima robusnoji izgled cijeli PH barem mislim da ima... klipovi su od HOLMEROVE VADILICE ZA REPU, znaci oni u biti stoje napred na tarupu i odredzuju visini kojom ce tarup skidati list sa repe tako da nesumljam uopce da nece valjati ili da su slabi... a naprid cu za pocetak probati zakvaciti zubu a iza roto ddrljacu pa cu pokusati tako ici u pripremu a ostalo cu kvaciti po potrebi koje sta, s obzirom da nemam niti jedan stroj sto se kvaci naprid valja sad i to praviti a to cu ostaviti za ljeto.....