Precizno merenje parcela uz pomoć sajta Katastra nepokretnosti i Google earth-a!

Je l' ima neka varijanta da saznam broj parcele po imenu i prezimenu/adresi vlasnika? Naravno, online... Iskrsla mi neka dobra trgovina, pa da proverim terete, i vlasnistvo.

Ne postoji,moras da znas broj kat. parcele...,ako neces da ides u katastar da proveris idi kod nekog geometra i ako znas gde je njiva on ce ti naci broj!

Iskrsla mi neka parcela vecera. Struja, voda, asfaltni put, pristojna cena, pa sam bio nestrpljiv da saznam. A ujutru cu ja ici do katastra, to nije problem.
@ mims
U KO Tomasevac je parcela

@oldtimer http://gis.zrenjanin.rs/ odes ovde nadjes katastarsku opstinu koja ti treba prodjas gde je parcela vidis koji je broj onda odes na ono sto ti je @hrnciar i upises broj i sve ce ti se kasti..:) ako negde zapne kazi da ti objasnim

I ja sam ulazio cesto i skoro,al zabrinjava natpis.da je zabranjen pristup zbog ne ovlascenih akreditiva.Lici kao da je ukinut javni pristup.:sta:

Davnih dana i funkcionisalo je bez problema.Imas u prethodnim postovima i slicne linkove.

Jel bio ko skoro na GeoSrbija? Jedno vreme sajt nije radio, sad nikako mi ne radi ortofoto? A Vama?

Nazad
Vrh